Könyvtár 2023

A Kanizsa Tv könyvtárunk 2023-as évéről érdeklődött Czupi Gyulától, a könyvtár vezetőjétől. A jól sikerült évről itt tekinthető meg a híradás anyaga. A szövegben szombati nyitvatartásunk nem pontos, helyesen 9-től 13 óráig tartunk nyitva szombatonként.

Szeretettel várjuk a
Kanizsai történeti hétfők
új eseményére, 2024. január 29-én, hétfőn 16:30-kor, amikor Szőke Béla Miklós lesz a vendégünk.

Részletek a képre kattintva.

Meghívó színházi élményt adó vetítésre:
A Szép Ernőről szóló Emberszag című vetítések időpontjai könyvtárunkban

A Világ Igazai kiállításunk iránt szervezetten is érdeklődnek, így módunk van a témához szorosan kapcsolódó film, Szép Ernő Emberszag című Madách színházas program többszöri levetítésére is, ezekre a vetítésekre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

2024. január 27. (szombat), 11:00
2024. január 29. (hétfő), 11:00
2024. február 3. (szombat), 11:00

Képes beszámolónk a kiállítás megnyitójáról, melyről a Zalai Hírlap is beszámolt.

Az ingyenes filmvetítés a Madách Színház támogatásával, a Színház Madách SzínpadON című online programsorozatának könyvtári partnerprogramja keretében valósul meg.

Bővebb információ: www.madachszinhaz.hu/szinpadon.

Állatbarát Könyvtár Program

Könyvtárunk csatlakozott az Állatbarát Olvasó Kihíváshoz, melyet idén indított el az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány. A cél, hogy a szülők és a pedagógusok a gyerekekkel együtt 12 hónap alatt 12 állatokkal és állatvédelemmel kapcsolatos könyvet olvassanak el. Január hónap ajánlott olvasmánya a híres zoológus, Gerald Durrell: Vadak a vadonban című könyve.

Válogassanak a folyamatosan cserélődő állatokkal kapcsolatos könyvajánlónkból! Válasszanak mellé egy idézetet is! A gyerekeknek szóló olvasnivalókat a gyermekkönyvtárban találják az érdeklődők.