Kanizsáról és környékéről is osztályok látogattak hozzánk

A Zrínyi iskola negyedikesei a raktártól az emeletig bejárták az épületet. A gyerekkönyvtáron kívül megismerkedtek a könyvtár számos szolgáltatásával, természetesen a saját fejlesztésű Azolóval is. A foglalkozás után nem maradhatott el a jól megérdemelt gólyalábazás sem!

Képes beszámolónk

A nagyrécsei iskola hetedikesei látogattak el hozzánk. Szepesiné Horváth Katalin tanárnő kérésére egy hónappal ezelőtt Nógrádi Gábor: A mi Dózsánk 10 példányát kölcsönözték könyvtárunkból. (Sok ilyen 10 példányos, Azolóban feldolgozott könyvünk van.) Most könyvtári foglalkozás keretében közösen válaszoltak az AZOLO oldalán feltett kérdésekre. Ezt követően telefonjuk segítségével oldották meg a magyar órán tanult versekhez, irodalmi művekhez kapcsolódó feladatokat. Kötetlen időtöltés, könyvválogatás zárta a délelőttöt.
Képes beszámolónk

A zalaszabari iskolából is érkeztek vendégeink. Könyvtárbejárás segítségével megismerkedtek az épülettel és szolgáltatásainkkal. Végül egy Élő történelmi előadás keretében az első világháborúról hallgattak meg egy előadást.

Képes beszámolónk